Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakie nakładki do wybielania są najlepsze?
Używam nakładek z zestawu Bellvia i są naprawdę solidne. Miękkie, elastyczne i dobrze dopasowane – nie czuć różnicy w porównaniu z tymi robionymi u dentysty.
Odpowiedz
Ja wybielam żelem 16% CP i korzystam tylko z uniwersalnych nakładek – efekt jest taki sam jak przy tych drogich.
Odpowiedz
Uniwersalne nakładki z dobrego zestawu, np. Bellvia, to idealne rozwiązanie – bez bólu, bez kosztów i z takim samym efektem jak w gabinecie.
Odpowiedz
Warto tylko upewnić się, że są wykonane z miękkiego materiału, nie twardego plastiku.
Odpowiedz
Uniwersalne nakładki z dobrych zestawów wybielających naprawdę dają radę. Większość osób nie potrzebuje tych drogich, odciskanych.
Odpowiedz
Ja robiłam porównanie – jedna połowa szczęki indywidualna, druga uniwersalna – i efekt identyczny.
Odpowiedz
Najlepsze są te, które dają komfort. Jeśli nakładka jest wygodna, to łatwiej trzymać ją przez wymagany czas.
Odpowiedz
Przy indywidualnych nakładkach żel rozkłada się nieco równiej, ale różnica nie jest ogromna.
Odpowiedz
Dentystka powiedziała mi, że efekt wybielania zależy bardziej od żelu niż od samej nakładki.
Odpowiedz
Jak ktoś chce perfekcyjne dopasowanie, może zrobić indywidualne, ale większości wystarczy zestaw z gotowymi nakładkami.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości