Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Które żele wybielające naprawdę działają?
Dla mnie to najlepsze rozwiązanie do domowego wybielania. Bezpieczne, wygodne i skuteczne – takiego efektu nie miałam po żadnej paście czy paskach.
Odpowiedz
Używałam Bellvia 16% CP i naprawdę się sprawdził. Efekt był bardzo naturalny, nie taki „nienaturalnie biały”, tylko po prostu czysty i jasny odcień zębów.
Odpowiedz
Trzeba być systematycznym – codziennie po 30–45 minut przez tydzień i widać wyraźną zmianę.
Odpowiedz
Dobre żele nakładkowe to naprawdę bezpieczne rozwiązanie, jeśli nie przesadza się z długością sesji.
Odpowiedz
Używałam różnych produktów, ale Bellvia 16% CP dał najlepszy efekt i nie powodował żadnych skutków ubocznych.
Odpowiedz
Nie trzeba być dentystą, żeby go kupić – wystarczy zaznaczyć opcję na stronie producenta i wysyłają normalnie.
Odpowiedz
Najlepsze efekty dają żele nakładkowe, nie pasty ani paski. Działają równomiernie i można kontrolować czas wybielania.
Odpowiedz
Po kuracji warto użyć żelu remineralizującego, żeby wzmocnić szkliwo.
Odpowiedz
Chciałabym wybielić zęby w domu, ale w internecie jest tyle produktów, że nie wiem, co wybrać. Paski, pasty, żele – trudno się połapać. Które z nich faktycznie działają i są warte swojej ceny?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: