Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakie żele wybielające nakładkowe polecacie?
Niektórzy producenci dołączają też żele ochronne, które się nakłada po wybielaniu. Warto to robić, bo szkliwo jest wtedy delikatniejsze.
Odpowiedz
Miałam lekkie uczucie mrowienia przez dwa dni, ale potem przeszło i kolor się utrzymał przez kilka miesięcy.
Odpowiedz
Kiedyś kupiłam bardzo tani z internetu i żałuję. Efekt minimalny, a smak straszny. Lepiej dopłacić do czegoś sprawdzonego.
Odpowiedz
Ja też polecam żele o średnim stężeniu, nie te najmocniejsze. Przy wyższych zęby potrafią naprawdę boleć.
Odpowiedz
Używałam kilku różnych i najlepiej sprawdził się taki o stężeniu 16%. Efekt był widoczny po kilku dniach, a zęby nie zrobiły się nadwrażliwe.
Odpowiedz
Ja stosowałam żel, który przyszedł razem z nakładkami i efekty były naprawdę dobre. Po tygodniu zęby wyraźnie jaśniejsze.
Odpowiedz
Po kuracji warto użyć żelu remineralizującego – pomaga uniknąć wrażliwości i wydłuża efekt wybielenia.
Odpowiedz
Moim zdaniem najważniejsze to regularność – lepiej krócej, ale codziennie, niż raz a długo.
Odpowiedz
Ja najpierw robiłam test na jednym zębie, żeby sprawdzić czy nie będzie wrażliwości. Nic się nie stało, więc kontynuowałam.
Odpowiedz
Zastanawiam się nad kupnem żelu wybielającego z nakładkami, ale jest tego tyle, że nie wiem co wybrać. Czy ktoś z was używał jakiegoś sprawdzonego żelu i może powiedzieć, czy warto?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości